Preskočiť na hlavný obsah

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. Zdravotnícke pomôcky
  3. Magnetický marker
Ako môžeme pomôcť?

Magnetický marker

Otázka

Ako dlho môže trvať proces získania CE-Certifikácie pre náš medtech zdravotnícky výrobok, konkrétne magnetický marker? Tiež by som Vás poprosil o odhad cenovej ponuky súvisiacej s touto certifikáciou, aby sme mohli plánovať ďalšie finančné náklady.

Odpoveď
Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR je ústredný orgán štátnej správy, ktorý nevykonáva posudzovanie zhody výrobkov a neumiestňuje označenie CE na výrobky.

Na výrobky, ktoré sú predmetom Vášho dotazu sa pravdepodobne vzťahuje nariadenie vlády SR č. 582/2008 Z. z., ktorým sa ustanovujú podrobnosti o technických požiadavkách a postupoch posudzovania zhody zdravotníckych pomôcok, ktorým bola do slovenského právneho poriadku transponovaná smernica Rady č. 93/42/EHS o zdravotníckych pomôckach. V tejto súvislosti Vám odporúčame obrátiť sa na slovenskú notifikovanú osobu pre uvedenú oblasť NB 2265 3EC International a. s. alebo na ktorúkoľvek notifikovanú osobu v rámci Európske únie https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/nando/index.cfm?fuseaction=directive.notifiedbody&dir_id=13

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.